JUMBO RACE DAGEN

SIMON IN ACTIE TIJDENS JUMBO RACE DAGEN DRIVEN BY MAX VERSTAPPEN!

12 Mei 2017: Komend weekend 20 en 21 mei komt Simon in actie tijdens de druk bezochte Jumbo Race Dagen op het circuit van Zandvoort.

Tijdens dit evenement waar meer dan 100.000 bezoekers verwacht worden zal Simon rijden in een fonkelnieuwe SEAT Leon TCR in de TCR Benelux klasse.

Het team van Bas Koeten Racing heeft Simon gevraagd deel te nemen tijdens deze races samen met zijn race maatje Rob Severs. De TCR Benelux is een jonge race klasse die in veel landen een grote opmars maakt en waar veel bekende coureurs hun opwachting maken. De TCR Benelux is een sterk bezet veld met namen als Stephane Lemeret en Tom Coronel.

Op de vrijdag voorafgaande aan het evenement is er een vrije training, en in de middag een kwalificatie waar beide coureurs aan deel moeten nemen. Zaterdag staat er een race van een uur op het programma met een verplichte pitstop zodat beide coureurs een half uur rijden. Op de zondag staan er vier sprint races op het programma, Simon rijdt er twee en Rob rijdt er ook twee. Ook zullen er tijdens deze dagen meer race klassen hun opwachting maken zoals de Boss GT. Deze klasse bestaat uit oud Formule 1 en Indycar wagens.

Tussen de races door zal Max Verstappen aan aantal demonstraties geven met zijn Red Bull formule 1 wagen wat voor veel spektakel zal zorgen.

Simon laat weten heel blij te zijn om weer achter het stuur te kruipen.

Voor zowel Simon als Rob zal het even wennen zijn aan de auto, de laatste jaren reden beide coureurs met achterwiel aangedreven auto terwijl de Seat Leon TCR een voorwiel aangedreven auto is.

Beide mannen verwachten echter snel mee te kunnen doen op het voor hun zo bekende circuit waar ze tijdens de finale races van voor jaar nog op de hoogste trede van het podium konden klimmen na hun winst in de European GT4 Series.

1490106519

Gratis kaartjes bij aankoop van verschillende Jumbo actieproducten vanaf woensdag 26 april tot en met dinsdag 16 mei 2017. Meer info: www.jumboracedagen.nl
Leave a Reply


− 4 = 2

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.