EUROPEAN GT4 SERIES

SIMON OPNIEUW ACTIEF IN DE EUROPEAN GT4 SERIES!

29 Maart 2018: Simon Knap en Max Koebolt met MDM Motorsport in een BMW M4 GT4 actief in de European GT4 Series.

Als het seizoen 2018 in de European GT4 Series op 7 en 8 april aanstaande van start gaat in het Belgische Zolder, rijden Simon samen met titelverdediger Max Koebolt met een fonkelnieuwe BMW M4 GT4 met startnummer 1 van MDM Motorsport.

Beide mannen laten er geen misverstand over bestaan wat hun ambities zijn voor het komend seizoen.
Simon zegt:

“We zijn er klaar voor om voorin mee te strijden, terwijl Max Koebolt natuurlijk zijn zo mooi behaalde kampioenstitel van vorig seizoen wil verdedigen.”

MDM Motorsport te Badhoevedorp is natuurlijk voor beide coureurs een bekend team. Simon rijdt al jaren voor MDM in verschillende auto’s terwijl Max vorig jaar het gehele jaar bij MDM actief was.

MDM zet dit jaar twee geheel nieuwe BMW’s M4  GT4 in. Deze door BMW motorsport  gebouwde auto is een prachtig product uit Munchen waarmee de beide coureurs goed voor de dag kunnen komen. De coureurs op de andere auto binnen het team zijn Mark van der Aa en  Koen Bogaerts.

Dennis Bus van MDM laat weten bijzonder gelukkig te zijn met de inzet van deze twee prachtige race auto’s in de European GT4 Series en met de coureurs die deze auto’s gaan bezetten.

Onlangs zijn er een aantal dagen getest op het circuit van Zolder en Zandvoort om de auto beter te leren kennen en Simon vertelde na afloop een bijzonder goed gevoel te hebben bij deze BMW M4 GT4.

De competitie in de European GT4 series zal dit jaar loodzwaar worden, maar liefst 47 bolides hebben zich dit jaar ingeschreven voor deze prestigieuze competitie waarin 9 automerken zullen strijden om de titel.

RACE KALENDER 2018

07-08 april 2018 // Circuit Zolder, België
05-06 mei 2018 // Circuit Brands Hatch, Engeland
23-24 juni 2018 // Circuit Misano, Italië
21-22 juli 2018 // Circuit Spa-Francorchamps, België
01-02 september 2018 // Circuit Hungaroring, Hongarije
15-16 september 2018 // Circuit Nürburgring, Duitsland
Leave a Reply


4 − = 3

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.